luni, 15 august 2016

Tinerii pot primi de la stat 10.000 de euro pentru a-si porni propria afacere!

Tinerii pana in 35 de ani pot primi de la stat 10.000 de euro pentru a-si porni propria afacere. Asociatia Regio Trust Education in parteneriat cu Hotel-Restaurant Cora*** ofera tinerilor din Bistrita training si suport gratuit pentru a putea incepe mai usor propria afacere. 


Acest proiect ofera posibilitatea oricarei persoane din Bistrita sa participe la un curs gratuit in domeniul antreprenoriatului, motivarii, comunicarii si scrierii/implementarii de proiect. Trainingul se va desfasura sub forma a 3 intalniri, prima dintre acestea fiind in data de 28.08.2016 in sala de conferinte a Hotelului Cora (str. Codrisor, nr. 25).

Acest proiect a pornit din obiectivul si misiunea de baza a Asociatiei Regio Trust Education prin care isi propune sa ofere acces la educatie pentru un numar cat mai mare de persoane din judetul Bistrita-Nasaud, sa promoveze antreprenoriatul si initiativa privata si sa imparta din experienta acumulata in peste 10 ani. Hotel-Restaurant Cora*** pune la dispozitia organizatorilor tot suportul logistic cu titlu gratuit, sustinand economia si antreprenoriatul local. 

Cei care doresc sa participe se pot inscrie prin trimiterea unui email la adresa: regio.trust@gmail.com. Organizatorii isi rezerva dreptul de a selecta grupul tinta iar numarul de locuri este de 15. 

Tinerii care doresc sa isi inceapa propria afacere au acum posibilitatea de a accesa programul "Pentru debutanti in afaceri SRLD" prin care primesc pana la 50% din cheltuielile eligibile necesare dar nu mai mult de 10.000 de euro. Aplicatia s-a deschis in data de 16.08.2016, ora 10:00 si va fi deschisa pana in data de 30.08.2016, ora 20:00. 
Pentru ca cineva sa poata accesa programul trebuie sa fie in grupa de varsta 18-35 de ani si sa nu mai fi fost actionar in nici o alta firma anterior acestei aplicatii. Niciun comentariu: